Otvoren konkurs za izbor najuređenijeg dvorišta

0
575

Opština Prnjavor i ove godine organizuje izbor najuređenijeg dvorišta na području opštine, a pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica sa područja opštine.

U skladu sa novonastalom situacijom zbog pandemije virusa korona, pravila izbora su izmjenjena u odnosu na ranije godine, i kandidati svoja dvorišta mogu prijaviti isključivo putem elektronske pošte.

Prema novim pravilima sugrađani, koji žele da učestvuju u ovom takmičenju, potrebno je da na i-mejl: [email protected] pošalju prijavu koja mora sadržavati ime i prezime fizičkog lica/naziv organizacije koje se prijavljuje, adresu i kontakt telefon, kao i 10 odabranih fotografija dvorišta/kruga/balkona/domaćinstva.

Takmičenje je organizovano u pet kategorija i to: najuređenije privatno dvorište, najuređenije dvorište zajednice etažnih vlasnika, najuređenije dvorište poslovnih subjekata, organizacija i javnih ustanova i najuređeniji balkon.

Posebna kategorija će biti izbor najuređenijeg domaćinstva na selu, u cilju promocije poljoprivredne proizvodnje i života na selu.

Po zaključenju prijava, odnosno 5. juna ove godine, Komisija za izbor proglasiće pet nauređenijih, a pobjednike će izabrati sami građani – glasanjem putem zvanične fejsbuk stranice načelnika opštine, Darka Tomaša.

Za najbolje uređena dvorišta predviđene su i novčane nagrade.

/Opština Prnjavor/

PODIJELI