Ovako je počela ljubavna priča Zorice Brunclik i Kemiša

0
474

Dugogodišnji brak Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša primjer je za mnoge. Oni koji ih poznaju znaju koliko se vole, a malo je onih koji su svjesni toga kako je krenula njihova ljubav.

Kako je jednom prilikom Zorica ispričala, Miroljub je uvijek bio okružen lijepim djevojkama, a nju je gledao kao “tetku kojoj je uvek ljubio ruke jer je bila u srednjim tridesetim, gospođa sa troje dece”.

“Značajan susret za nas desio se u Parizu u aprilu 1980. U Grad svetlosti stigla sam sa najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert”, pričala je svojevremeno pjevačica, ne skrivajući kako je već tada naslućivala da je romansa na pomolu.

Brunclikova se potom prisjetila dana kada je po dogovoru, dvije nedjelje nakon povratka iz Pariza, otišla na aerodrom da sačeka Miroljuba, a iznenađenju nije bilo kraja kada je shvatila da na aerodromu na kojem ga čeka nije bio samo on već i njegova vjerenica i njen otac, koji su došli da ga vode kući.

“Kada je izašao iz aviona, prošao je pored njih, zaputio se ka meni i poljubio me, ne obazirući se na začuđene poglede. Navodna verenica, kako mi je rekao, nikada nije bila zaprošena, nego je to samo priželjkivala. Pošto je ona bila iz Beča, kao džentlmen, smestio ju je sa ocem u svoj stan kako bi razrešili neprijatnu situaciju, a ja sam kod kuće imala troje dece i majku, pa nismo znali gde da provedemo veče. Mamu sam prethodno slagala da idem na koncert, predočivši joj da postoji mogućnost da prespavam u Vršcu”, priča Zorica i nastavlja:

“Zbog prethodnih pogrešnih izbora, bilo me je sramota da joj kažem da idem na sastanak na kojem sam se u stvari i smuvala sa Kemišem. U hotel nismo mogli jer smo oboje poznati, jednako kao ni u restoran. Vozili smo se po Beogradu i okolini, kad nas je u Grockoj zaustavio policajac i zamolio da ga povezemo do zubara jer trpi bolove. Toliko smo se spetljali objašnjavajući da idemo iz nekog studija, a potom, kad smo ga ostavili, Miroljub je predložio da ipak odemo do jednog hotela, gde će naš boravak uz pomoć jednog njegovog prijatelja biti diskretan. Iako je obećao da će se skloniti sa ulaza dok ja ne prođem, virio je iza recepcionarskog stola, ali nikada nije otkrio tajnu. Tako je počela naša ljubav”, ispričala je pjevačica za medije.

Godine 1985. su se vjenčali i u braku dobili kćerku Zlatu.

No, anegdota je i dalje bilo. Zorica je, naime, jednom zatekla Kemiša sa desetak lepotica u društvu, te napravila scenu.

“Pogledala sam ih značajno i rekla: ‘Šta vi radite s mojim mužem? A ti, harmoniku u ruke i polazi!’ U autu sam mu rekla: ‘Izvini, kolega, morala sam to da uradim jer nije u redu da čekamo.’ Da bi se iskupio, Miroljub je odlučio da nas sutradan isprati do aerodroma jer je trebalo da se vratimo u Beograd pre njega. Međutim, let je otkazan i morale smo da ostanemo u Parizu. Vodio nas je na Ajfelovu kulu, na večeru, pa u noćni klub. Sad često u šali kaže kako sam mu se tada nabacivala, a zaboravlja da su u francuskim restoranima uski stolovi”, završava pjevačica.

PODIJELI