Ovan dominira na poslu, Rak sumnja na partnera

0
305
Ako vas zanima kako će izgledati vaša bliska budućnost, na pravom ste mjestu. Šta će vam donijeti narednih sedam dana, bar kada se zvijezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u nedjeljnom horoskopu koji donosi portal Astrolook.com.

Bilo kako bilo, ne zaboravite da nabacite osmjeh, uz njega je sve lakše.

Ovan

Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na određene uslove ili da promijenite tok događaja na poslovnoj sceni. Prihvatite mudre savjete, važno je da sačuvate dobru poziciju i da opravdate nečije povjerenje. U svom emotivnom zanosu imate velika očekivanja ili potrebe, ali partner nije uvijek u stanju da ispuni sve vaše želje i zahtjeve.

Bik

Stalo vam je da okolina prihvati nova rješenja ili savremenije ideje, koje imaju pozitivan uticaj na dalji razvoj događaja na poslovnoj sceni. Imate veoma ozbiljne namjere i da ne dozvoljavate da vas ograničavaju u bilo kom pogledu. Usljed emotivne nesigurnosti ili čestih promjena u raspoloženju postavljate određene prepreke pred svog partnera. Bolje je da se zajednički suočite sa prednostima i nedostacima koji postoje u vašem odnosu.

Blizanci

Situacija oko vas djeluje vrlo promjenljivo i teško je precizno predvidjeti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite provjerenih pravila i da izbjegavate bilo koju vrstu rizika. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijete bolje uslove ili za naredni period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih „slatkih snova“. Prepustite se svojim osjećanjima.

Rak

Istovremeno ste angažovani na više polja i savjesno ispunjavate svoj dio obaveza ili neke zvanične dogovore koje imate sa saradnicima. Nastavite sa ozbiljnim procenama i promišljanjem u vezi nekih novčanih ponuda, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o zajedničkim interesima. Partner u vama podstiče sumnjičavost i brojna pitanja na koja ne dobijate zadovoljavajuće odgovore. Važno je da više podstičete pozitivno rasploženje.

Lav

Potrudite se da uspješno sprovedete sve svoje ideje i planove u djelo. Važno je da pored sebe imate osobu od povjerenja i tim provjerenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi. U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili da mijenjate tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Djevica

Muči Vas neizvjesnost u vezi promjena ili mogućeg prekida poslovne saradnje. Nalazite se na udaru nepouzfanih informacija koje će iskomplikovati vašu ulogu u jednom zajedničkom poslovnom projektu. Nemojte unaprijed da proglašavate nikakav uspjeh ili dobitak u javnom životu. U ljubavnom odnosu, primjećujete da partner ne mari mnogo za vaše planove i potrebe. Vaš utisak je da partner ima svoje prioritete ili da zatvara oči pred onim što mu se ne dopada.

Vaga

Djelujete odlučno u svojim namjerama i imponuje vam saznanje da okolina u potpunosti podržava sve vaše ideje. Obratite pažnju na različite mogućnost partnerskog udruživanja ili saradnje u dužem vremenskom periodu. Očekuju vas uvećani rezultati na više polja. Predosjećate da se sada nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja vam se dopada. Sve ukazuje na seriju novih ljubavnih ostvarenja.

Škorpion

Postoje određene komplikacije poslovne prirode koje riješavate u hodu i uz dodatnu upornost očekuje vas dobar epilog u svakom pogledu. Nemojte dozvoliti da vas neko nagovara na uslove koji vam se ne dopadaju ili da donosi oduke i u vaše ime. U odnosu sa partnerom imate otvoren i iskren nastup tako da ne prihvatate na neke poluodgovore, kao izgovore. Ono što vam smeta u privatnom životu možete da riješite lakše nego što mislite.

Strijelac

Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtijevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precjenjujete svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je da prepustite osobama od povjerenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumijeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

Jarac

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspješno realizovati skoro sve što ste i zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u procjeni pravih vrijednosti. Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na neki poseban i lijep način. Prepustite se svojim osjećanjima da vas vode.

Vodolija

Djelujete vrlo energično pred svojom okolinom i uspijevate da uskladite različite poslovne interese. Stalo vam je da većinu stvari držite pod strogom kontrolom, kao odraz svog poslovnog prestiža ili stila izražavanja. U veličanstvenoj kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti pred partnerom dobijate sve što poželite.

Ribe

Djelujete energično u susretu sa saradnicima i postavljate nove zahtijeve u očekivanju da sve teče po vašim procjenama. Ipak, pretjeranim isticanjem ličnih zahtijeva pobuđujete različite komentare među saradnicima. Potrebno je da imate „široke vidike“ u svakom pogledu. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom. Oslonite se na svoje “skrivene adute”.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here