Ovi horoskopski znakovi su najveći preljubnici

0
229

Ovih horoskopskih znakova se pazite jer oni vole da “šaraju”, odnosno važe za najveće preljubnike.

Ribe

One su osjećajne i osjetljive, pa kad nešto zamjeraju partneru sklone su da pronađu osvetu ili zabavu sa strane. Ono što je karakteristično za njih jeste da teško prekidaju odnose pa će ostati u nesrećnoj vezi i varati. Neki od pripadnika ovog znaka nadaju se da će biti uhvaćeni i da će se agonija završiti, ali vezu neće samoinicijativno prekinuti.

Blizanci

Oni uživaju u pažnji, a kad misle da je nema u adekvatnoj količini, skloni su da je potraže na drugom mjestu. Pošto su veoma neodlučni, nikad neće raskinuti vezu, već će ljubavnika uvijek držati sa strane kao rezervu. Nije im problem da sjede na dvije stolice ako to znači da dobijaju onoliko pažnje koliko misle da zaslužuju.

Vaga

One su jako zavodljive i vole da flertuju. Iako je najčešće riječ o bezazlenom flertu, ponekad izgube granice iz vida i upuste se u varanje.

Lav

Lavovi jako vole da budu u centru pažnje, a prevara im je ponekad način da pažnju partnera skrenu na sebe, ako je sudeći po zvijezdama.

Vodolija

Vodolije nisu sklone fizičkim prevarama, ali tokom večernjih izlazaka uživaju u flertu. Osim toga, ovo je onaj znak koji je najsumnjiviji kad je riječ o slanju poruka bivšim partnerima.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here