Ovim horoskopskim znacima se život mijenja iz korijena u oktobru

0
204
Oktobar će za neke predstavnike horoskopskuh znakova biti obilježen promjenama i nekim sasvim novim događajima.

Pet horoskopskih znakova bi trebalo da budu veoma pažljivi u određenim sferama svog života.

Početak ovog mjeseca Blizancima donosi manje neprilike. Sve će se dešavati jako brzo, pa nećete biti ni svjesni svih dešavanja. Astrolozi upozoravaju da ne donosite nagle odluke, već da o svemu dobro razmislite.

Nakon 10., voljena osoba će vam pružiti veću podršku nego što ste očekivali, tako da nema razloga za brigu. Ako u životu nemate onog pravog i iskrenog prijatelja, postoji šansa da takvu osobu upoznate do kraja oktobra. Sudbonosni sastanak može da se dogodi na najneočekivanijem mkestu nakon 20. oktobra.

Ne rizikujte 12., 18. i 21. oktobra i izbjegavajte sukobe sa Ribama i Škorpijama.

Iako ovo nije tipično za predstavnike Lavova, ali sredinom mjeseca će postati na tuđe kritike i mišljenja. Nakon 15. oktobra, postoji šansa da upadnete u žustru raspravu sa kolegama.

Veći dio mjeseca će biti komplikovan za Lavove, ali zato na kraju dolazi period za potpunu promjenu i obnovu. Vrijeme je da uradite nešto što dugo planirate, a niste imali hrabrosti da se u to upustite. Šta god da odlučite da radite, ići će vam od ruke.

Budite oprezni na putu 25. i 28. avgusta. Ne odgovarajte na kritike Vage, Bika i Vodolije.

Za Vage, oktobar je mjesec prelomnih odluka. Ukoliko odbacite ego i stvarno počnete da radite na stvarima koje već dugo planirate, sve će se realizovati, međutim ukoliko donesete i jednu pogrešnu odluku sve pada u vodu.

Što se tiče emotivnog života od 20. oktobra računajte na velike promjene. Upoznaćete zanimljivu osobu posle 20. oktobra, ali se ne vezujte prije nego što se dobro upoznate. Ne vjerujte previše Strelčevima a i Blizancima. Povoljan trenutak za bilo koje putovanje biće od 14 do 28.

Za Strijelčeve ovaj period je vrlo nepovoljan što se tiče finansija, a naročito nakon 10. oktobra. Čuvajte svoj novac i vodite računa sa kim sklapate poslove, jer biste mogli da budete na meti prevaranata. Posebno pažljivi budite sa Ribama.

Slušajte svoje tijelo, jer ćete se u protivnom suočiti sa bolestima poslije 20. oktobra. Nakon 25. oktobra postoji šansa da promijenite mjesto stanovanja. Ne ulazite u rasprave sa Jarčevima.

Sve planirane poslove odložite za 28. oktobar, jer će u suprotnom svi pasti u vodu.

Došlo je vrijeme za promjene, a to će Ribe osjetiti posebno na emotivnom planu. Pojaviće se nova osoba u vašem životu, ali ćete biti izadni od ljudi od kojih to najmanje očekujete.

Uspostavite dobre odnose sa kolegama i više se posvetite poslu, jer postoji mogućnost za napredovanje.

Od 26. do 30. oktobra osobe sa lošim namjerama će pokušati da poremete vaš mir. Ne slušajte savjete Jarčeva i Djevica.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here