OVO JE “VATRENA SLAĐA”: ZAPALILA SAM MERCEDES BIVŠEM DEČKU KAD MI JE OPSOVAO POKOJNOG SINA!

0
1568

Slađana kaže da je Zoran prvi nasrnuo na nju kada ju je video i počeo da je udara, i da je ona zapalila automobil tek kada joj je opsovao pokojnog sina…

Slađana Lazarević (39) iz Smederevske Palanke koja je svom bivšem dečku Zoranu Markoviću (45) zapalila “mercedes” juče ujutru je došla u policijsku stanicu u Aranđelovcu, gde je nakom saslušanja poštena da se u daljem postupku brani sa slobode.

Ona je osumnjičena za izazivanje opšte opasnosti.

Pustila sam policajcima snimke razgovora sa Ivanom i Goricom, koje su me te noći zvale sa Zoranovog mobilnog i pričale mi kako je on komiran od alkohola i da dođem po njega. One su mi tačno rekle gde je on. Pokazala sam im i sms-ove od njih – rekal je Slađana.

Rekla je da je Zoran prvi nasrnuo na nju kada ju je video i počeo da je udara, i da je ona zapalila automobil tek kada joj je opsovao pokojnog sina.

Foto: Facebook/Sladja Lazarevic

U policiji imaju moje dve ranije prijave da me je tukao. Čuvam medicinsku dokumentaciju da sam imala potres mozga. Imam i potvrde da sam mu davala novac. Od tog novca je kupio “mercedes”, a trošio ga je i na provod sa ove dve devojke – dodala je Slađana.

Zoran je rekao da će angažovati advokata i da će tražiti da mu Slađana plati odštetu.

Foto: Facebook/Sladja Lazarevic

Tražiću obeštećenje za uništeni “mercedes” i pretrpljeni strah. Ona je došla da me zapali i to je pokušaj ubistva. Ovih dana ne mogu da radim zbog opekotina na rukama. Imam svedoke da je još u kafani Slađana rekla, kada je kupila benzin, da će me zapaliti. Mora da se otkrije i ko joj je javio. Ako su to Ivana i Gorica, neka one odgovaraju – rekao je Zoran.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

PODIJELI