Pamela Anderson: Nisu žene silovane, same su krive

0
365

Mene je moja majka učila da ne odlazim u hotel sa strancima, izjavila je bivša Playboy zečica Pamela Anderson (51).

Tom izjavom je rekla svoje iskreno mišljenje o ‘MeToo’ pokretu u kojem navodno silovane žene žele stvoriti svijest o njihovom problemu. Istaknula je da joj je sve to malo previše i da bi se žene trebale malo više pobrinuti o vlastitoj sigurnosti.

“Vjerovatno će me ubiti jer sam rekla što mislim, ali ovaj feminizam zna otići predaleko. Ja sam feministkinja, ali mislim da je ovaj treći talas feminizma dosadan i da paralizuje muškarce”, objasnila je Pamela u australskoj televizijskog emisiji.

Pokret je započeo nakon optužbi protiv producenta Harvija Vajnstina (66), nakon čega se više stotina žena javilo sa svojim pričama o navodnom silovanju. Komičar Bil Kozbi (81) zbog takvih optužbi završio je u zatvoru. Posljednjih mjeseci sve je više slavnih osoba koje govore protiv pokreta, uključujući i glumicu Lindzi Lohan (32).

“Ako muškarac više ženi ne može reći da izgleda lijepo, mislim da je to sra*e. Jer to je samo ljudska interakcija, a gdje bismo bili bez da se možemo diviti drugom ljudskom biću”, rekla je britanska TV voditeljka Melani Sajks (48) koja je takođe protiv ‘MeToo’ pokreta.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here