POBJEDA LJUBIĆAU GOSTIMA, PORAZ BORCA U CEROVLJANIMA

0
1040

Fudbaleri Ljubića pobijedili su u nedjelju poslijepodne u Banji Vrućici,kod Teslića tim domaćeg Minerala sa 3:0.Strijelci su bili Boris Žižak u 5. minutu iz jedanaesterca,Vladimir Ančić u 79. i Siniša Blagojević u 83.minutu.Prnjavorčani su pružili najbolje izdanje ovog proljeća,a ovo im je tek druga pobjeda na gostovanjima u sezoni.Prethodno su slavili još u prvom jesenjem kolu,u avgustu prošle godine,u Žeravici,protiv Jedinstva (1:0).

Ekipa Ljubića ima trenutno 25 bodova i nalazi se na osmom mjestu drugoligaške tabele,dok je Mineral izgubio sve šanse u borbi za opstanak,jer je ostao na zbiru od 15 bodova,čvrsto prikovan za posljednje mjesto.Na prvom mjestu je Borac iz Šamca sa osam bodova više od najbližih pratilaca ,BSK-a i Modriče.U narednom kolu u Prnjavor dolazi tim Borca iz Kozarske Dubice.

Nastup u gostima imao je i Borac iz Šibovske,koji je poražen protiv Torpeda u Cerovljanima, sa 2:1.Naredne nedjelje u Šibovskoj gostuje Milan iz Kosjereva.

Narednog vikenda startuje i prvenstvo u Međuopštinskoj ligi,čime počinje sezona za ekipe Bisera iz Lišnje i Budućnosti iz Donjih Galjipovaca.Već u prvom kolu u Lišnjoj će se sastati dva predstavnika naše opštine u ovom stepenu takmičenja.(RP)

PODIJELI