POČELA EDUKATIVNA RADIONICA ZA MALIŠANE

0
268

U Narodnoj biblioteci u Prnjavoru je počela edukativna radionica za djecu uzrasta od pet do sedam godina.
Direktor Biblioteke Dragana Marinković kaže da djeca prisustvom radionicama koje vodi bibliotekar ili pedagog, imaju priliku da kvalitetno ispune slobodno vrijeme.

“Značaj radionica je što se djeca imaju priliku upoznati sa raznim aktivnostima, matematičkim pojmovima, prirodom, početnim čitanjem i pisanjem, crtanjem. Ovo je način da se djeca osamostale, socijaluzuju i usvoje pojam učiti”, rekla je Marinkovićeva za Srnu.

Ona kaže da nove generacije sve više vremena provode uz telefone i računare i da je ovo prilika da na kvalitetniji i zanimljiviji način ispune dan.

“Dolaskom na radionice istovremeno se djeca upoznaju i sa radom Biblioteke. Imaju priliku da posjete naše odjeljenje za djecu, gdje ih očekuje dosta slikovnica i knjiga iz kojih, takođe, mogu mnogo da nauče, crtanjem. Ovo je način da se djeca osamostale, socijaluzuju i usvoje pojam učiti” , napomenula je ona.

Besplatne radionice u Narodnoj biblioteci u Prnjavoru biće na raspolaganja svim zainteresovanim mališanima tokom cijelog ljeta, utorkom i četvrtkom od 11. 00 do 12.00 časova./Srna/.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here