POČELA SJEDNICA SKUPŠTINE

0
704

Sjednica Skupštine opštine Prnjavor počela je u 09.00 časova, a u toku je rasprava o Informaciji o preduzetim mjerama i aktivnostima na suzbijanju i sprečavanju širenja virusa korona na području opštine Prnjavor u periodu od 27.2. do 21.5.2020. godine.

Na dnevnom redu je 29. tačaka, a u nastavku zasjedanja odbornici će raspravljati o paketu podrške lokalnoj privredi za ublažavanje posljedica pandemije virusa korona.

Na sjednici će se razmatrati i izvještaj o izvršenju budžeta za prošlu godinu, izvještaj o radu načelnika opštine i Opštinske uprave za prošlu godinu, Prijedlog odluke o upotrebi simbola opštine Prnjavor, kao i prijedlog Odluke o osnivanju JU Centar za kulturu Prnjavor – Poslovna jedinica „Naša prodavnica“.

Na dnevnom redu naći će se i Prijedlog odluke o utvrđivanju kriterijuma za izbor i imenovanje direktora JU Dječiji vrtić „Naša radost“ Prnjavor i raspisivanju javnog konkursa, izvještaji o poslovanju javnih ustanova za prošlu godinu, kao i izvještaji za prošlu godinu o realizaciji, plana kapitalnih ulaganja, programa održavanja objekata zajedničke komunalne potrošnje i programa održavanja lokalne putne mreže.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, sjednica Skupštine se održava u hotelu „Novi Nacional“.

/Opština Prnjavor/

PODIJELI