Počeli radovi na rekonstrukciji ulice Trg srpskih boraca (Foto)

0
1002

Radovi na rekonstrukciji Ulice Trg srpskih boraca, od raskrsnice sa ulicom Svetog Save, do raskrsnice sa ulicom Alekse Malića i ulicom Stevana Nemanje u dužini od 165 metara, jutros su počeli punom parom.

Obzirom da se ova ulica nalazi u samom centru grada i  da je izuzetno prometna, dobija novi i ljepši izgled na radost svih građana. Izvođenje radova finansira se iz opštinskog budzeta. Opština Prnjavor je i inicijator ovog projekta.

Rekonstrukcija ove ulice  je još jedan u nizu dobrih projekata koji su od početka ove godine rađeni po pitanju praktičnog  rješavanja infrastrukturnih probleve lokalne zajednice i stvaranja ljepšeg  životnog ambijenta u gradu. Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš kaže da je dobar dio već realizovanih projekata ostavaren uz pomoć i podršku Vlade RS i JP ‘’Putevi RS’’


Tomaš je napomenuo da je do sada već urađena nova led rasvjeta na trgu i u glavnoj ulici, zatim  rekonstruisane ulice Save Kovačevi i Vlade Vinčića te da je u toku izgradnja novih pješačkih staza na dvije lokacije u gradu.

‘’Ono što nam predstoji do kraja ove godine, svakako jeste je sanacija ulice Duška Trifunovića i izgradnja kružnog toka na ulazu u grad,’’ istakao je Tomaš.

TV K3

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here