Naslovna Magazin Počelo snimanje novih epizoda popularne serije “Dobro jutro komšija”

Počelo snimanje novih epizoda popularne serije “Dobro jutro komšija”

0
1974
Nova sezona popularne serije “Dobro jutro komšija”, koja je po nekim istraživanjima druga najgledanija u BiH,  dobiće svoj nastavak. Novih 20 epizoda čije je snimanje ovih dana počelo na već poznatoj lokaciji u Gornjim Orlovcima.

Toliku popularnost i interesovanje za tu temu nisu očekivali ni glumci.

– Nismo bili Bog zna kako ni tehnički opremlјeni. No, u ekipi  su vladali veliki entuzijazam, velika lјubav i drugarstvo. Možda je sve uspjelo, jer u priču nismo ušli s nekim velikim ambicijama – kaže popularni glumac Aleksandar Stojković koji u seriji glumi lik Čede.

Slavu su na svoj način doživjeli i Gornji Orlovci. Tu je snimljeno šest filmova „Dobro jutro komšija“ i jedna sezona televizijske serije. Selo i mještani navikli su na glumce, snimanje i gužvu koja sve to prati. Za sad nije poznato šta čeka likove iz novih 20 epizoda serije čiji scenario opet piše novinar Pero Špadić, piše InfoPrijedor.

No, vjeruju da će i ovaj put biti uzbudljivo i da će gledaoci i nove epizode prihvatiti kao i one prethodne uz salve smijeha i dobru zabavu. I to već od januara naredne godine kada će nove epizode biti premijerno prikazane. Do tad slijedi premijera filma „Sretan put komšija“. Kompletna  serija snimljena  je u koprodukciji BN televizije i TV Prijedor.

PODIJELI
Free WordPress Themes, Free Android Games