Podjela vaučera za djecu RVI (Foto)

0
550

Opštinsko Udruženje Ratnih vojnih invalida iz Prnjavora uručilo je danas vaučere za nabavku knjiga i školskog pribora u vrijednosti od 70 KM za šezdesetoro djece pripadnika ove populacije. Pored djece i roditelja, podjeli vaučera su prisustvovali načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš, kao i predsjednik SO Prnjavor Željko Simić.

Petar Stanojević, ratni vojni invalid prve kategorije i otac dva školarca izrazio je zahvalnost Udruženju, Opštini i načelniku Tomašu u ime svih roditelja što već duži niz godina ne zaboravljaju na njih i njihovu djecu.

-Opština nam već godinama pomaže preko Udruženja i ja, kao i svi roditelji zaista smo zadovoljni i zahvalni. Roditeljima to puno znači, rekao je Stanojević.

Predsjednik Udruženja ratnih vojnih invalida opštine Prnjavor Dragan Vrhovac izrazio je zahvalnost načelniku Tomašu na izdvojenim sredstvima, te učenicima poželio dobar uspjeh u školi.

-Pred početak školske godine, već tradicionalno  upriličimo dodjelu knjiga djeci, ali ove godine smo se odlučili za vaučere, da djeca i roditelji po svom izboru kupe knjige i pribor, objašnjava Vrhovac.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš istakao je da je današnja podjela vaučera potvrda dobre saradnje između lokalne uprave s jedne, te Udruženja ratnih vojnih invalida s druge strane.

Foto galerija

(prnjavorlive.info)

PODIJELI