PODRŠKA PRNJAVORA : 60, jubilarni Izbor deset najboljih sportista Republike Srpske

0
1546

Jubilarni, 60. Izbor deset najboljih sportista Republike Srpske biće održan krajem decembra, a načelnici opština Kotor Varoš i Prnjavor Dalibor Vučanović i Siniša Gatarić istakli su zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa organizatorom ove manifestacije „Glasom Srpske“.

gataric-sportista– Hvala „Glasu“ na ukazanom povjerenju i nastavićemo saradnju koja je do sada bila odlična, ne samo kroz manifestaciju Izbor sportiste. Posebno smo zainteresovani da budemo dio 60, jubilarnog izdanja Izbora deset najboljih sportista i vjerujem da će „Glas“ ovakvim manifestacijama ubuduće nastaviti da promoviše sport i Republiku Srpsku. Nadam se da će neko iz moje opštine u budućnosti ponijeti laskavu titulu – izjavio je Vučanović.

Načelnik Prnjavora nekada se aktivno bavio karateom i 1997. godine izabran je za najboljeg sportistu Srpske.

– Zahvaljujem „Glasu Srpske“ koji ima viziju i želju da afirmiše sport koji determiniše snagu društva. Rijetka je situacija da siromašna društva, kao što je naše, imaju uspješne sportiste. Valorizacija rezultata nekog sportiste vrijedna je pomena i ono što se ne zapiše, kao da se nije ni dogodilo. Svakom sportisti drago je kad se priznaju i nagrade njegovi rezultati te svaki od njih postaje uvažen u svojoj sredini, što sam i ja osjetio, sada već prije dosta godina. Podržavali smo i podržavaćemo ovu manifestaciju koja je u tom dijelu godine jedna od najafirmativnijih manifestacija u medijskom smislu – izjavio je Gatarić.

Direktor „Glasa“ Boris Dmitrašinović zahvalio je načelnicima koji su prepoznali značaj velike sportske priredbe.

– Dosadašnja saradnja bila je na odličnom nivou i vjerujem da će takva biti i u budućnosti pošto bismo mi bez partnera teško organizovali manifestaciju koja je na ponos svih nas – istakao je Dmitrašinović. /glas srpske/

PODIJELI