Pogledajte kako je izgledala drama sa medvjedom u Banjaluci FOTO / VIDEO

0
747

Lovci koji su u Banjaluci okružili medvjeda u naselju Lazarevo ubili su ga nakon što je krenuo da izlazi iz žbunja u kojem se krio a kamera ATV-a je bila na licu mjesta.

Lovci su ranije naveli da nemaju drugog izbora jer je riječ o gusto naseljenom području a nemaju opremu kojim bi medvjeda uspavali i transportovali na drugu lokaciju.

Članovi Lovačkog društva “Zmijanje” ubili su medvjedicu koja se od jutros nalazila u banjalučkom naselju Lazarevo.

Predsjednik društva Siniša Grmuša izjavio je Srni da je riječ o ženki težine oko 120 kilograma koja se skrivala u šipražju iz tranzitnog puta Banjaluka-Gradiška.

Prema njegovim riječima, životinja je ubijena jer je, prema procjeni policije, predstavljala opasnost za bezbjednost građana, s obzirom na to da se nalazila u naseljenom mjestu.

Građani banjalučkog naselja Lazarevo jutros su oko 5.00 časova kod kružnog toka u ovom naselju primijetili medvjeda i o tome obavijestili CJB Banjaluka.

Na lice mjesta izašli su pripadnici Policijske stanice Lazarevo i lovočuvar grada Banjaluka koji su uočili divlju životinju, koja se kreće u neposrednoj blizini auto-salona “Kramar” u banjalučkom naselju Lazarevo.

Riječ je o zakonom zaštićenoj životinji.

Kako je danas izgledala kompletna drama sa medvjedom i izjave svih aktera pogledajte u našem videu:

 

Medvjed anketa
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here