Policija privela oca poznate folkerke

0
1278

Folk pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović umalo je presjeo odmor na Kipru, kada je čula da je njen otac pritvoren u policijskoj stanici!

Prilikom kontrole vozača, patrola policije zaustavila je bijeli automobil nedaleko od autobuske stanice u Žitorađi, za čijim volanom je bio Veličković. Saobraćajcima je odmah bilo sumnjivo ponašanje vozača, pa su mu zatražili da se podvrgne alko-testu. Međutim, on je to istog trenutka odbio, pa su policajci bili primorani da ga odvedu u policijsku stanicu u Žitorađi.

– U policiji mu je ponovo ponuđeno da se podvrgne alko-testu, ali on ni tada nije želio to da uradi. Potom mu je izdato rješenje o zadržavanju, a kada su policajci krenuli da ga vode u ćeliju, Veličković je zatražio da ga ljekari pregledaju, tvrdeći da mu je pozlilo i da se ne osjeća dobro – kaže izvor „Alo!“.

Uz pratnju patrole, otac folk pjevačice odveden je u Dom zdravlja u Žitorađi, a odatle sa uputom na Odjeljenje urgentne medicine u Prokuplju, gdje su ga pregledali specijalisti.

– Policajci su izgubili tri sata, koliko su čekali po bolničkim hodnicima da Veličković bude pregledan, i napokon, oko 19 časova, mogli su da se vrate redovnim zadacima, nakon što odveli Veličkovića u pritvor jer su ljekari specijalisti konstatovali da mu nije ništa! – dodaje naš sagovornik.

Veličkoviću je zadržavanje isteklo jedan sat poslije ponoći, nakon čega je pušten kući.

Veličković: „To su gluposti“

tata

Novinari „Alo!“ kontaktirali su juče sa Slobodanom Veličkovićem kako bi i od njega dobili komentar o pritvaranju. „Ništa nije bilo, to su gluposti“, kratko je rekao Veličković i završio razgovor.

Nije mu prvi put

Slobodan Veličković je i 2012. proveo noć u stanici nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu. Zadržan je na trežnjenju, pošto je utvrđeno da je imao 1,22 promila alkohola u krvi. U incidentu nije bilo povrijeđenih.

alo

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here