Popusti u trgovinama i ugostiteljskim objektima povodom Dana grada

0
638

Banjalučki ugostitelji i trgovci odazvali su se pozivu Gradske uprave da učestvuju u proslavi 22. aprila – Dana grada, pa će građani sutra i u nedjelju u dodatnom danu kupovine moći da ostvare određene popuste u lokalima i radnjama smještenim u užem centru grada.

Ovaj cjelodnevni program nazvan “Divan dan”, koji je zajednička inicijativa Gradske uprave i udruženja trgovaca i ugostitelja Banjaluka, omogućiće Banjalučanima da, uz određene popuste, uživaju i u muzičkim programima koji će biti priređeni ugostiteljskim objektima, te u specifičnim proizvodima pojedinih pekara, saopšteno je iz Gradske uprave.

U dogovoru sa trgovcima i ugostiteljima u nedjelju, 22. aprila, zaključkom gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, trgovinski objekti pravnih lica i preduzetnika u ulicama Veselina Masleše, Bana Milosavljevića, Jevrejskoj i Srpskoj, te Robna kuća “Boska” moći će da rade od 8.00 do 19.00 časova.

Istog dana, u vremenu od 7.00 do 1.00 čas poslije ponoći, moći će da rade svi ugostiteljski objekti na području grada Banjaluka.

(Srna)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here