Popusti u trgovinama i ugostiteljskim objektima povodom Dana grada

0
1005

Banjalučki ugostitelji i trgovci odazvali su se pozivu Gradske uprave da učestvuju u proslavi 22. aprila – Dana grada, pa će građani sutra i u nedjelju u dodatnom danu kupovine moći da ostvare određene popuste u lokalima i radnjama smještenim u užem centru grada.

Ovaj cjelodnevni program nazvan “Divan dan”, koji je zajednička inicijativa Gradske uprave i udruženja trgovaca i ugostitelja Banjaluka, omogućiće Banjalučanima da, uz određene popuste, uživaju i u muzičkim programima koji će biti priređeni ugostiteljskim objektima, te u specifičnim proizvodima pojedinih pekara, saopšteno je iz Gradske uprave.

U dogovoru sa trgovcima i ugostiteljima u nedjelju, 22. aprila, zaključkom gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, trgovinski objekti pravnih lica i preduzetnika u ulicama Veselina Masleše, Bana Milosavljevića, Jevrejskoj i Srpskoj, te Robna kuća “Boska” moći će da rade od 8.00 do 19.00 časova.

Istog dana, u vremenu od 7.00 do 1.00 čas poslije ponoći, moći će da rade svi ugostiteljski objekti na području grada Banjaluka.

(Srna)

PODIJELI