Pored autoputa pronađeno 65 kilograma marihuane

0
146
Zapakovano u vrećama, više od 65 kg marihuane koja pripada nepoznatom vlasniku nedavno je pronađeno na autoputu kod Banjaluke. Policija je drogu prebacila na drugu lokaciju, a uskoro će obaviti i vještačenje.

Marihuana je pronađena na autoputu nedaleko od Banjaluke. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o zajedničkoj akciji Policijske uprave Gradiška i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske.

Ministar unutrašnjih poslova kaže da pronađena droga sigurno nije vrijedna pola miliona maraka, kako je objavljeno u medijima, već maksimalno 70 hiljada maraka.

“Pronađeno je, tačno da je to pronađeno, radimo dalje istragu. Svakako nam ne pomaže to što ste objavili u ovom trenutku, imamo razlog zašto to nismo objavili jer radimo intenzivnu istragu po tom pitanju. U sklopu naše istrage na vrijeme ćete dobiti sve informacije o tom slučaju,” rekao je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Kako nezvanično saznajemo, radi se o policijskoj akciji koja se sprovodi već neko vrijeme, a  ova zaplijena je samo dio aktivnosti. Porijeklo marihuane, kao ni identitet onih koji su htjeli da je preprodaju, nisu poznati.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here