Porodica odselila, pas prešao 100 kilometara da se vrati kući

0
351

Ženka labradora stara četiri godine završila je 60 milja daleko od svog doma (oko 97 kilometara), i to u kući u gradu Losonu (Misuri) u kojoj je prije dvije godine živjela njena porodica.

Kako piše Lokal21, čovek koji je pronašao Kliu na svojoj terasi, Kolton Mičel, ispričao je da su je tu zatekli, da se ona tu osjeća kao kod svoje kuće, ali da im ne bi dopustila da joj se približe.

“Jedino što ova terasa više nije njena i to već dvije godine. Mi smo se ovdje uselili novembra 2018.”, rekao je Majkl.

Kolton je pregledao mikročip ove ženke labradora i na njegovo iznenađenje, ispostavilo se da je porodica čiji je Klio kućni ljubimac, nekada živjela na toj adresi.

Svega nedjelju dana prije toga, vlasnici ovog preslatkog psa objavili su na Facebook stranici da im je nestao labrador. Nisu mogli da vjeruju kad je Kolton nazvao i rekao da je Klio došla kući.

“To je najbizarnija priča, zaista. Ona nam je sve, i meni i mojoj majci”, rekao je Dru, labradorkin vlasnik i dodao da niko ne zna kako je Klio uspjela da pređe toliko kilometara i stigne do kuće u kojoj su nekada živjeli.

“To je pohod, za bilo koga”, rekao je Majkl.

Novi vlasnik kuće iz koje se labradorkina porodica iselila dodao je i da sada, kada znaju kome pas pripada, ako se ponovo pojavi, znaju i koga da zovu.

Kažu i da možda nikad ništa neće saznati o njenom putovanju.

Iako je to misterija, moguća teorija je da je neko pronašao Klio, pregledao njen mikročip i doneo je na staru adresu, prenosi “Telegraf.rs“.

 Video
PODIJELI