POTPISAN UGOVOR O SARADNJI SA FONDACIJOM ”ZA ŽIVOT” /FOTO/

0
459

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš potpisao je danas ugovor o saradnji sa Fondacijom „Za život“. Sporazum se odnosi na realizaciju projekta „Ponosne kartice 2020“,koji će obuhvatiti porodice sa troje i više djece.

Načelnik Tomaš zahvalio se rukovodstvu Fondacije što je i opština Prnjavor dio ovog važnog i značajnog projekta.

-Korištenjem ”Ponosne kartice 2020’ ‘više od 850 porodica sa troje i više djece na području opštine Prnjavor mjesečno će pri kupovini uštediti 100 KM do 200 KM, što na godišnjem nivou u ukupnom iznosu dostiže iznos od milion do dva miliona KM uštede, kaže Tomaš.

Tomaš je uputio poziv privrednim subjektima sa područja lokalne zajednice da se priključe i budu dio ove velike ideje i istovremeno pomognu porodicama sa troje i više djece.

Ugovor je u ime Fondacije potpisao predsjednik Upravnog odbora Fondacije ”Za život” Dragan Dakić i izrazio zadovoljstvo što se opština Prnjavor priključila projektu „Ponosna kartica“ i na taj način stala u red opština koje uvažavaju i prepoznaju značaj porodica sa troje i više djece.

Predsjednik Fondacije „Za život“ Boris Tubić napomenuo je da je prvenstveno bilo zamišljeno da kartica glasi na majku koja u porodici nosi najveći teret podizanja i odgajanja djece, ali da je ukoliko okolnosti tako nalažu moguće da kartica glasi i na druga lica.

/prnjavorlive.info/

PODIJELI