Potpisan ugovor o saradnji za festival „Ritam Evrope“ (FOTO)

0
166

Gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš potpisao je ugovor o saradnji sa predstavnicima dječijeg festivala „Ritam Evrope“, čiji će domaćin biti Pale. Prema riječima direktora Programa mizičkog festivala, oni u Gradu Prnjavoru pronalaze odlične saradnike jer ova lokalna zajednica puno ulažu u napredak mlade populacije.

Direktor kaže da će na muzičkom festivalu učestvovati 22 grada i opštine Republike Srpske. Prošlogodišnji pobjednik a ovogodišnji domaćin je opština Pale. Krajem marta i početkom aprila mjeseca 2024. biće Audicija za plasiranje takmičara.

„Prije toga nas čeka odlazak u sjevernu Makedoniju i jedno veliko, grande, međunarodno finale u kome će učestvovati takmičari iz četiri zemlje. Po prvi put ga mi organizujemo, po prvi put se mi nalazimo u, kako bih rekao, čorbi. Od posla 90 posto je završeno i grad domaćin Strumica očekuje i gradonačelnika Grada Prnjavora“ istakao je on.

Podstaknuti prošlogodišnjim iskustvom, iz administracije Grada odlučili su da nastave saradnju i ponovo nastupaju na ovom posebno važnom događaju.

„Mislim da su prije svega Igor i cijeli tim „Ritma Evrope“ ali, naravno i Marija Magdalena i Aleksandar su na pravi način predstavili našu lokalnu zajednicu. Zahvalnost svima njima na svemu pozitivnom što su uradili u 2023 godini. Moja želja jeste da poželim uspjeh Mariji Magdaleni u martu mjesecu u Sjevernoj Makedoniji. Potpuno sam uvjeren da će oni na pravi način opravdati naša očekivanja“ istakao je gradonačelnik Prnjavora, Darko Tomaš.

„Ritam Evrope“ prilika je za mlade talente iz različitih gradova i opština, da se predstave na prestižnom dječijem festivalu „Republika Srpska u ritmu Evrope“, izvodeći muzičke numere na jezicima zemalja koje učestvuju na Evrosongu i na taj način pokažu svoja umijeća.

TV K3

PODIJELI