Povelje i priznanja zaslužnim građanima Prnjavora

0
838

Povodom Dana opštine Prnjavor, 24. marta, Skupština opštine Prnjavor donijela je odluku na današnjem zasijedanju o dodjeli nagrada i priznanja u 2016.godini.

Povelju zaslužnog građanina opštine Prnjavor sa zlatnim grbom opštine Prnjavor, za poseban doprinos u razvoju opštine Prnajvor i šire zajednice biće dodijeljena protojereju Ranku Jeftimiru iz Palačkovaca.

Bogdanu Milinčiću biće dodijeljena Povelja opštine Prnjavor sa zlatnim grbom opštine Prnjavor, za postignute rezultate u oblasti privredne aktivnosti, Radislavu Vinčiću biće dodijeljena Povelja opštine sa srebrnim grbom, za postignute značajne rezultate i zalaganja od interesa za opštinu Prnjavor.

Biće dodijeljene i Pohvale opštine Prnjavor i to Udruženju”Romani ćej-Romska djevojka” za postignute rezultate u oblasti kulture, Lovačkoj sekciji Velika Ilova, ženskoj juniorskoj ekipi “Atletskog kluba Prnjavor” za zasluge u razvoju sporta i postignute rezultate u sportskim takmičenjima, Građevinskom odboru iz Donjih Smrtića za izgradnju crkve u Donjim Smrtićima, Jeleni Radivojević Stupar za pokretanje ekološke akcije”Recikliraj-profitiraj” Goranu Sančaninu za izuzetne prinose u stočarstvu, poljoprivredi, voćarstvu i proizvodnji zdrave hrane, Miloradu Suvajcu i Petru Moravcu za posebne zasluge u razvoju mjesnih zajednica i razrješenju kounalnih problema istih, Daliboru Vrhovcu iz Prnjavora za zasluge u razvoju sporta i izvandredne rezultate na sportskim takmičenjima, Đorđu Petroviću iz Donjih Vijačana za izvanredne sportske rezultate, Milanu Leburiću za postignute rezultate u oblasti privrednih aktivnosti‚, Živku Milijašu za zasluge u razvoju sporta i Slaviši Desiću za zasluge u razvoju mjesnih zajednica.

Povelje i priznanja biće uručene na Svečanoj sjednici SO Prnjavor, 24 marta, na Dan opštine Prnjavor./prnjavorlive.info/

PODIJELI