POVRIJEĐENI U SAOBRAĆAJNIM NEZGODAMA NA TUTNJEVCU I BL NISU ŽIVOTNO UGROŽENI

0
1053

Povrijeđeni u saobraćajnim nezgodama na magistralnom putu Klašnice – Prnjavor i u centru Banjaluke, kod Narodnog pozorišta Republike Srpske, primljeni su u Univerzitetsku bolnicu – Klinički centar i njihovi životi nisu ugroženi, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.
U saopštenju ističu da su u ovu zdravstevenu ustanovu danas u 6.20 časova vozilom Doma zdravlja iz Laktaša dovezena lica čiji su inicijali M.M. /17/, K.R. /19/, M.M. i O.D. /21/.

Pacijent M.M. /17/ zadobio je politraumatske povrede, svjestan je i, za sada, ima stabilne vitalne parametre.

U toku je dijagnostička obrada pacijenata K.R, M.M. i O.D.

U Univerzitetsku bolnicu – Klinički centar Banjaluka jutros u 5.15 časova dovezena su lica čiji su inicijali N.K. /21/, P.D. /25/ i S.S. /23/ iz Banjaluke.

Pacijent N.K. je u saobraćajnoj nezgodi kod Narodnog pozorišta Republike Srpske u centru Banjaluke zadobio povrede glave i tijela. Dijagnostička obrada ovog pacijenta je u toku, a njegovi vitalni parametri nisu ugroženi.

Drugi pacijent P.D. ima povrede glave i rasjekotinu koljena. Dijagnostika je u toku, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

S.S. je pregledan i pušten na kućno liječenje, istaknuto je u saopštenju Univerzitetske bolnice – Kliničkog centra u Banjaluci. srna

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here