Poziv za mlade sa poslovnom idejom da se prijave na konkurs VIDEO

0
852

 Gradska razvojna agencija Banjaluka poziva mlade koji imaju poslovnu ideju u oblasti kulture da se prijave na konkurs za “startap” projekte u oblasti kulture.

Agencija nudi pomoć u pisanju aplikacije i poslovnog plana zainteresovanim kandidatima iz Banjaluke i to bez naknade.

Projekat omogućava mladima da uz pomoć svojih vještina i kreativnosti realizuju poslovne ideje u oblasti kulture i povežu se sa kolegama iz drugih zemalja.

Poslovne ideje za pokretanje projekata koji doprinose zaštiti kulturne baštine mogu prijaviti kandidati životne dobi do 40 godina, najkasnije do 15. septembra.

plakatttt

Zainteresovani kojim je potrebna pomoć u pripremi aplikacije mogu pozvati na telefon broj 051/394-250 ili doći lično u prostorije agencije u Ulici 1. krajiške brigade NO 1 na Starčevici svakog radnog dana u periodu 9.00 do 15.00 časova.

Konkurs je objavljen od strane Fondacije Marke, Privredne komore Ankone, Politehničkog Univerziteta Marke, Grada Ankone i Instituta ISTAO, uz podršku Intesa Sanpaolo banke, kao drugi javni poziv za prijave u školu namijenjenu mladim ljudima iz zemalja jadransko – jonskog područja koja ima za cilj unapređenje kulturno-istorijske baštine regiona kroz razvoj inovativnih „start¬up“ inicijativa.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem obrasca koji možete pogledati ovdje.

Selekcija najuspješnijih biće obavljena do 30.09.2016. godine.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here