Predsjednica Srpske za Vaskrs posjetila mališane na Klinici za dječije bolesti

0
363
Uz želje za što skorije ozdravljenje, predsjednica Republike Srpske je mališanima na Klinici za dječije bolesti u Banjaluci podijelila vaskršnje poklone. Željka Cvijanović se nada da je paketićima makar malo obradovala djecu koja su na najveći praznik u bolničkim krevetima.

“ Ovo je mali znak pažnje prema djeci i njihovim roditeljima. Djeca koja su smještena ovdje, koja nisu mogla zbog zdravstvenog stanja da odu – mada mnoga jesu puštena da odu kući preko praznika – razumijem da postoji potreba ove vrste, da na neki način damo poklone, da ih darujemo, ali da istovremeno pokažemo svoju pažnju”, kaže predsjednica Republike Srpske, Željka Cvijanović.

Hvala na posjeti, kaže direktor UKC-a. Mnogo znači kada se neko sjeti i onih koji ne mogu kod kuće, i sa najmilijima, da proslave praznike. Pogotovo je teško kada su u pitanju najmlađi.

“U ime djece koja danas zbog zdravstvenih razloga nisu mogla da budu u svojim domovima, želim da se zahvalim predsjednici Republike Srpske, Željki Cvijanović, na poklonima i radosti koje je donijela svojim dolaskom”, kaže Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Cvijanovićeva je posjetila odjele pedijatrije, onkologije, dječije hirurgije, kao i roditeljsku kuću. Ovog Vaskrsa, tamo boravi oko 40-oro djece.

atv

PODIJELI