Predstavljamo mlade talente Prnjavora: Poslušajte Miloša Sibinčića- JUNIORA – DRUGI PUT

0
1276

Miloš Sibinčić (26) iz Prnjavora, u slobodno vrijeme bavi se muzikom. Već desetak godina njegovo interesovanje je vezano za muziku, a prije godinu dana počeo je raditi i matrice.

“Prvo sam radio rep muziku, a onda, kako je krenuo ovaj novi pravac, trap, zainteresovao sam se za njega i sad sam najviše posvećen tom pravcu. Slušajući Eminema počeo sam da prevodim njegove tekstove još kad sam imao 16 godina. Prešao sam na trap muziku jer je  melodičnija i više je tražena danas” kaže Sibinčić.

Miloš je veći dio života proveo u Italiji, pa je tako i dobar dio njegovih prvih tekstova na italijanskom jeziku.

“Trenutno imam jednu numeru na srpskom jeziku i svi koji žele da je poslušaju mogu da me pronađu na YouTube kanalu pod imenom Junior, a numera nosi naziv “Drugi put”. Planiram da svaki mjesec objavim novu pjesmu, koje će se nalaziti na kanalu Bladde Production.

“Zahvaljujem se Radio Prnjavoru što ste mi ukazali povjerenje da se predstavim široj publici i nadam se da ćete uvrstiti moju muziku u vaše plej liste” istakao je Miloš.

Ovom mladom muzičaru želimo puno sreće u daljewm radu, a u nastavku svi ljubitelji trap muzike mogu čuti numeru “Drugii put”./ Marijan Popadić/.

AUDIO: Text i muzika: Junior Aranzman: Junior Mix & mastering: Aleksandar Cvetković Bladde TEXT: (Junior – Drugi put)

PODIJELI