Predstavljen “Prvi Ukijev kuvar”

0
1441
Predstavljanje “Prvog Ukijevog kuvara”, odrzano 18.07. u prnjavorskom Domu kulture, nadmasilo je ocekivanja publike. Princ i princeza docekali su prijatelje i posjetioce i uveli ih u Ukijevu cokoladnu bajku.
Zvijezda veceri i inspiracija za organizaciju ovog i slicnih dogadjaja, svakako je svima dobro poznat “Plavi andjeo”, Uros Zivkovic, sedmogodisnji djecak koji ima jedan od najrjedjih sindroma na svijetu- Degrucijev sindrom.
Puna sala posjetilaca sa paznjom je ispratila nastupe Kulturno-umjetnickog drustva “Pronija” i amaterskog pozorista iz Prnjavora. Beskrajna ljubav i nezaustavljiva energija Uroseve mame, Tanje Zivkovic, tvorca Ukijeve cokoladne bajke, izmamila je smijeh, suze i odusevljenje na licima prisutrnih. Cast da premijerno predstavi autorski instrumental “Medjumurska popevka”, gospodin Bojan Ljubomira Jugovic ukazao je upravo porodici Zivkovic i ovom emotivnom dogadjaju.
Svi zainteresovani za “Prvi Ukijev kuvar” za sada se mogu obratiti autoru Tanji Zivkovic, kojoj zelimo uspjeh u daljem radu i jos mnogo slicnih projekata!
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here