Predstavnici Radija RS prisustvovali proslavi 35. godišnjice Radio Prnjavora, čestitka stigla i iz kabineta predsjednika Foto galerija

0
476

Najstariji opštinski informativni elektronski medij JP “Radio Prnjavor” juče je obilježio 35. godina postojanja.

Na prijemu, koji je organizovan u sali SO, prisustvovale su mnogobrojne zvanice, među kojima i predsjednik skupštine Prnjavor, Željko Simić, penzionisani članovi ovog kolektiva i nekadašnji članovi redakcije, predstavnici Radija RS i Radio Gradiške, opštinskih službi, te privredni subjekti sa kojima Radio Prnjavor ima dugogodišnju saradnju.

Na početku prijema prikazan je dokumentarni film u režiji Aleksandra Atića, u kome je prikazan istorijat ove medijske kuće i njenog djelovanja od osnivanja do danas.

Obraćajući se prisutnima, predstavnik osnivača radija, predsjednik SO Prnjavor, Željko Simić, istakao je da Radio Prnjavor, uprkos finansijskim problemima sa kojima se susreće, uspješno informiše javnost ove opštine i šire, te izrazio nadu da će, u saradnji sa menadžmentom firme, uspjeti da se nađe način da se ovi problemi prevaziđu, obzirom da je Radio Prnjavor svojevrsni simbol opštine.

U programu radija, povodom 06. marta, upriličen je i razgovor sa predsjednikom SO, Željkom Simićem, direktorom Narodnog pozorišta RS, Nenadom Novakovićem, nekadašnjim članom kolektiva radija, Zoricom Bajić, trenutno zaposlenom na ATV-u, kao i redovnim slušaocima.

Čestitke povodom 35 godina Radio Prnjavora stigle su i iz kabineta predsjednika Republike Srpske, predstavnika Radio Srpca, Radio Gradiške,  Radija Republike Srpske i slušalaca.M.P. /prnjavorlive.info/

 

PODIJELI