Preduzeće Tehnoplast Prnjavor obilježilo deset godina rada

0
2313

tehnoplast-350x233Preduzeće Tehnoplast, koje se nalazi uz magistralni put Prnjavor-Derventa, proslavilo je 10 godina rada i postojanja firme.

Firma Tehnoplast bavi se proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije, a u deset godina postojanja je zaposlila preko 30 radnika, a u posljednjih godinu dana sa biroa za nezaposlene je uposlila preko deset radnika.

Šef proizvodnje Tehnoplasta, Ljubinko Đurđević, istakao je da je u toku  izgradnja administrativne zgrade i proširivanje proizvodnog pogona na 1.500 metara kvadratnih, a proizvodnja se trenutno odvija na preko 3.500 metara kvadratnih.

Riječ više o preduzeću Tehnoplast Prnjavor

Preduzeće Tehnoplast je osnovano 2004. godine. Za samo pet godina izgradili su proizvodni pogon na 1500 metara kvadratnih te zaposlili četrnaest radnika.  Proizvodni program obuhvata proizvodnju i ugradnju svih vrsta prozora, ulaznih vrata, balkonskih vrata, kliznih stijena, izgloga, harmonika stijena, staklenih bašti, roletni, grilja, komarnika, klupica i okapnica, sekcionih garažnih vrata (renomiranog njemačkog proizvođača Hörmann) i proizvodnju termoizolacionog stakla. Cjelokupni proces izrade se obavlja na najmodernijim kompjuterizovanim postrojenjima za izradu pvc stolarije i termoizolacionog stakla.
Garancija trajnosti i kvaliteta  proivoda i usluga su višekomorni pvc profili najjačeg svjetskog brenda profila Veka – profili vrhunskog dizajna te izvanredne zvučne i toplotne izolacije. Proizvodi su opremljeni izuzetno kvalitetnim njemačkim okovima Siegenia, koji garantuju dugogodišnju sigurnost i pravilne funkcije naših prozora.  Odlike ovog preduzeća su ekonomičnost, kvalitet, sigurnost, dugotrajnost i pouzdanost.

Sarađujte sa nama jer mi sarađujemo sa najboljima, poručuju iz Tehnoplasta.

Uvijek spremni pomoći socijalno ugroženim kategorijama 

Firma Tehnoplast se bavi i humanitarnim radom i odaziva se pozivu da materijalno pomogne razne organizacije ili akcije humanitarnog karaktera. Njihov cilj, kao neraskidivog dijela društvene zajednice je i da podrže njen razvoj i jačanje, što se posebno odnosi na ranjive socijalne kategorije.

U tom cilju u okrilju firme otvara se nova firma „Tehnoprint“ koja će se baviti uslugama štampanja (štampanje vizit kartica, flajera, kataloga, brošura, štampanja i priprema za maturske, diplomske i doktorske radove, laserskom izradom pečata, laserskim graviranjem na drvetu, staklu, pleksiglasu i drugim materijalima, skeniranje i plotanje laserskog A0 formata, kao i plotanje na velikim površinama, kao i ofset štampu).

Firma TEHNOPRINT je osnovana sa ciljem da se pokriju troškovi rada firme, a zarada ide u humanitarne svrhe gdje planiramo da se povežemo sa centrom za socijalni rad u Prnjavoru, a i šire, kao i sa raznim humanitarnim ogranizacijama širom Republike Srpske da bi materijalno pomogli onima kojima je to najpotrebnije, djeci oboljeloj od teških bolesti, pomoć djeci bez roditelja, pomoć djeci i porodicama sa lošim imovinskim stanjem./prnjavorlive.info/

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here