PREMINULO 16 OSOBA, ZARAŽENO JOŠ 346 OD KOJIH JE 8 IZ PRNJAVORA

0
319

Kod 346 ljudi u Republici Srpskoj potvrđen je virus korona, a 16 je preminulo usljed infekcije, podaci su Instituta za javno zdravstvo za protekla 24 časa.
Preminulo je osam muškaraca i osam žena, srednje i starije životne dobi. Četiri osobe su iz Banjaluke, dvije iz Bijeljine i po jedna iz Kozarske Dubice, Višegrada, Bileće, Rogatice, Srebrenice, Milića, Doboja, Teslića, Modriče, i Čelinca.

Među 808 testiranih na virus korona, infekcija je potvrđena kod 63 osobe iz Banjaluke, 41 iz Bijeljine, 30 iz Višegrada, 16 iz Doboja, 15 iz Gacka, po 12 iz Prijedora i foče, po 11 iz Modriče, Ribnika i Rudog, po devet iz Dervente, Rogatice i Šipova, po osam iz Zvornika i Prnjavora, sedam iz Novog Goražda, šest iz Gradiške.

Po pet osoba je iz Kneževa, Kozarske Dubice, Nevesinja i Novog Grada, po četiri iz Lopara i Trebinja, po tri iz Broda, Istočne Ilidže, Istočnog Novog Sarajeva, Kotor Varoša, Teslića, Han Pijeska i Čajniča, po dvije iz Milića, Pala, Petrova, Čelinca i Šekovića i po jedna iz Laktaša, Mrkonjić Grada, Sokoca i Ugljevika.

Na virus korona je bilo pozitivno 155 muškaraca i 191 ženi, od kojih je 62 mlađe, 204 srednje i 70 starije životne dobi.

SRNA

PODIJELI