Približava se…Šta žena zapravo želi za Dan zaljubljnih…

0
2060

Pokloni bez greške!

Približava se jedan Dan zaljubljenih, a vi ste ponovo u panici sa pitanjem šta pokloniti dragoj i oduševiti je. Najgori scenario bi bio da joj poklonite nešto i vidite njeno tužno, razočarano i nesrećno lice. Zapravo teško je shvatiti šta žene zaista žele da dobiju za praznik kao što je Dan zaljubljenih – a ovaj datum i nije baš idealan za eksperimentisanje sa poklonima. Vaše romantično veče će biti prijatno i uživaćete oboje ako budete pratili sledeće savete…

Prvo pravilo je originalnost – nemojte je odvesti samo na večeru i u bioskop. Bolje bi bilo da se potrudite i pripremite sami nešto posebno samo za nju. Žena će uvek znati da ceni Vaš trud ako joj priredite bilo šta što će joj biti durgačije od svakodnevice ili nekog proseka.

Savršen Dan zaljubljenih br.1: Napravite samo vaše filmsko veče

Umesto da budete u prepunom bioskopu sa mnoštvom drugih parova koji nisu smislili ništa bolje, pripremite samo za nju bioskop kod kuće. Pozovite je u svoj stan gde ćete joj pripremiti udoban kauč umesto neudobnog bioskopskog sedišta. Ne zaboravite: udoban kauč, mnogo jastuka i toplo ćebe kao i kokice ili neke druge njene omiljene grickalice.

Možete da naručite i picu i prirpemite topli kakao za kraj filma. Iznenadite je izborom filma, ako ste oboje raspoloženi za opušteno veče prirpemite neku proverenu romantičnu komediju, ili nekom romantičnom dramom, ako planirate da napravite posebno intimnu atmosferu. Preporučujemo nešto od romantičnih klasika, sa njima nema greške!

Savršen Dan zaljubljenih br.2: Prirpemite romantičnu večeru

Naravno da je mnogo lakše i, verovatno ukusnije, da je odvedete u neki dobar restoran, ali muškarac u kuhinji ima poseban šarm, koji će ona zasigurno ceniti. Preporučujemo vam, sem ako nemate poseban talenat i iskustvo u kuhinji, neko jednostavnije jelo za početak da se ne bi desilo da morate da posegnete za planom B – poručiti picu!

Odaberite nešto jednostavno i dodajte malo egzotike. Uvek dobar izbor je pasta sa nešto malo drugačijim sosom. Odaberite neko lepo vino i ne zaboravite na desert. Ako atmosfera nije odgovarajuće definitivno nećete postići željeni efekat. Prigušite svetlo, upalite sveće i postavite sto i imaćete mnogo prijatnije veče nego u restoranu – i što je najvažnije biće samo vaše!

Savršen Dan zaljubljenih br.3: Savršen poklon

Savršen Dan zaljubljenih, mora biti krunisan savršenim poklonom. Zaboravite cveće i čokoladu – to su pokloni za one koje ste tek upoznali. Poklon za Vašu dragu mora biti pažljivo biran jer je to jedna od najvažnijih stvari kojom ćete napraviti savršen Dan zaljubljenih. Svakako uvek možete početi sa čokoladom ljubavi: sakrijte je negde u stanu, a ona će morati da je pronađe. Pomozite joj sa malim savetima kako biste je naveli gde je čokolada sakrivena, a nakon što je pronađe ostavite joj trag to glavnog poklona.

Savršen Dan zaljubljenih br.4: Ponovite prvi sastanak

Vrlo jednostavno, a tako romantično! Odvedite svoju dragu na mesto gde ste se upoznali ili gde ste prvi put izašli: idite u restoran gde ste išli prvi put ili nabavite film koji ste prvi put zajedno pogledali… Ako ovo nije izvodljivo možete napraviti prvi sastanak kakav biste želeli da bude ili napravite mnogo bolju verziju prvo, uz popravljanje svih propusta.

Sećanje na početke će svakako probuditi romantiku, a što je još bolje, ovo je vrlo originalan način da provedete Dan zaljubljenih – koji će ona obožavati!

Savršen Dan zaljubljenih br.4: Pošaljite joj cveće na posao

Ovo je vrlo dirljiv gest, možda donekle i uobičajen, ali ništa manje romantičan od prethodnih. Pobrinite se da Vašu dragu buket dočeka na radnom mestu ili ispred kancelarije. Verovatno će se ona malo i postideti, ali će joj svakako biti drago! Do večeri kada se sretnete, ona će zaboraviti da joj je bilo neprijatno i smisliće neki način kako da Vam se oduži za ovo sjajno iznenađenje…/Zena blic/

PODIJELI