Prijem kod gradonačelnika za vukovce i učenike generacije osnovnih i srednjih škola (FOTO)

0
160

Da učenicima generacije i vukovcima treba pokloniti posebnu pažnju i nagraditi njihov rad i trud, dokaz je i čin gradonačelnika Prnjavora Darke Tomaša koji je uručio priznanja i novčane nagrade za najbolje đake osnovnih i srednjih škola sa područja opštine i grada Prnjavora. Ovakav gest dočekali su s oduševljenjem, shodno tome kažu, u nastavku školovanja trudiće se još više.

„Upisala sam Ekonomsku školu u Prnjavoru i dobra su očekivanja“ kaže Jovana Slijepčević iz OŠ „Vuk Stefanović Karadžić“ Donji Vijačani.

Po čemu ćeš pamtiti osnovnu školu?

„Najviše po drugarima, pošto su mi oni uljepšali školovanje, a i nastavnici od kojih sam stekla znanje“ istakla je Dajana Malešević iz OŠ „Petar Kočić“ Šibovska.

Hoćeš li nastaviti školovanje?

„Planiram upisati matematiku i informatiku. Iako mi je matematika bila najizazovnija uz rad i trud sam ju zavolio“ priča Stefan Drljić, učenik generacije u Centru srednjih škola „Ivo Andrić“ Prnjavor.

Ovom prilikom uručene su 24 nagrade za 23 uspješnih i perspektivnih mladih prnjavorčana koji su ponos naše lokalne zajednice, ističe Tomaš.

„S obrzirom da je jedna učenica učenik generacije u školi Vuk Karadžić u Donjim Vijačanima, a ujedno i učenik generacije ovdje u osnovoj Muzičkoj školi, iz tog razloga su uručene 24 nagrade. Žalim im mnogo sreće i uspjeha, onako kako su to činili u osnovnom i srednjoškolskom obrazovanju da nastave i dalje. Uvjeren sam da su oni najbolji dio naše zajednice“ kaže Darko Tomaš, gradonačelnik Prnjavora.

U redu maturanata ove godine 19 je vukovaca, a 12 učenika generacije.

TV K3

PODIJELI