Prijem kod načelnika Tomaša: Novčane nagrade najboljim učenicima

0
330

Najuspješnije učenike prnjavorskih osnovnih i srednjih škola, među kojima su i oni koji su postigli značajne rezultate na republičkim takmičenjima, načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš nagradio je novčanim nagradama.

Među nagrađenim učenicima je i Tara Đuraš koja je proglašena za učenika generacije u prnjavorskoj Osnovnoj školi “Nikola Tesla“. Pored nje nagrađen je i Ognjen Đurić, učenik generacije Osnovne škole “Branko Ćopić” ali i mnogi drugi.

Osim vukovaca i učenika generacije, nagrađeni su i oni đaci koji su postigli zapažene rezultate na republičkim takmičenja. Ističu, da im znači podrška opštine na čelu sa načelnikom Darkom Tomašem koji je prepoznao njihov trud i rad.

“Mnogo nam znači podrška načelnika, lijepo je kada neko prepozna dugogišnji trud i rad i to nagradi”, istakao je Jovan Cvijanović, učenik Gimnazije koji je osvojio prvo mjesto na republičkom takmičenju iz programiranja.

U društvu najboljih ove godine našlo se 17 vukovaca i 12 učenika generacije, kao i tri ekipe koje su osvojile prva mjesta na republičkim takmičenjima. Uspjehe ovih đaka prepoznala je opštinska uprava, a iz rukovodstva opštine kažu da će i u narednom periodu nastaviti sa nagrađivanjem najboljih pojedinaca i kolektiva.

“Ovo je jedan od ljepših događaja na području naše opštine, a ovom prilikom čestitao bih svim đacima na odličnom uspjehu koji su trudom i zalagenjem postigli tokom godina školovanja. Opština Prnjavor prepoznaje trud i rad najbojih i svakako to nagradi”, istakao je prvi čovjek opštine Prnjavor Darko Tomaš.

Među nagrađenim đacima su i učenici OŠ “Branko Ćopić” koji su osvojili prvo mjesto na takmičenju “Kako biti siguran na internetu”, čiji je pobjednički film prikazan svim nagrađenim učenicima na današnjoj manifestaciji.

TVK3

PODIJELI