Prijem povodom Dana Republike

0
1246

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, čestitao je danas svim građanima Dan Republike, 9. januar, na prijemu koji je organizovan u hotelu “Novi Nacional”.

Prijemu su prisustvovali predstavnici privrednog i političkog života Prnjavora, direktori javnih ustanova i preduzeća i mnogobrojne zvanice i gosti.

“Zadovoljstvo mi je što opština Prnjavor već duži niz godina obilježava 9. januar, Dan Republike Srpske, a i danas smo u prilici da se okupimo u velikom broju i da ljude koji doprinose razvoju naše lokalne zajednice vidimo na jednom mjestu. Uvjeren sam da je godina pred nama  novi iskorak u razvoju  opštine, a posebno bih naglasio da je 626 boraca sa područja opštine ugradilo svoje živote u temelje RS, kojima smo vječno zahvalni” kazao je Tomaš.

Dodao je da jačanjem lokalnih zajednica jačamo i Republiku Srpsku, te iskoristio prijem da svim građanima Prnjavora čestita dan i krsnu slavu RS, Svetog Stefana.

Centralna aktivnost povodom obilježavanja Dana Republike je parastos u hramu na Vučijaku, koji će biti održan sutra, u 10:00 časova./prnjavorlive.info/

PODIJELI