PRIJEM UČENIKA GENERACIJE OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA

0
287

Načelnik opštine Darko Tomaš organizovao je juče prijem u JU „Centar za kulturu“ Prnjavor za učenike generacije završnih razreda osnovnih i srednjih škola sa područja opštine i uručio im vrijedne nagrade.

„Od samog početka školovanja cilj mi je bio da postignem izvrsne rezultate tako da sam presrećan i ponosan što sam sve ovo postigao. Nastaviću sa školovanjem na Elektro tehničkom fakultetu u Banja Luci na smijeru Softverskog inženjerstva“ kazao je Marko Grabas, učenik generacije računarsko-informatičkog smjera JU „ Gimnazija“ Prnjavor, a ujedno i dobitnik Vukove diplome.

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš čestitao je svim dobitnicima nagrada na ostvarenim rezultatima poručivši da će lokalna zajednica i u budućnosti vrijednim učenicima uvijek biti na raspolaganju za bilo kakav vid pomoći ka ostvarenju željenih ciljeva. „Čast mi je biti danas ovdje sa njima. Uvjeren sam da će rezultate kakve su do sada postizali unaprijediti i u budućnosti i da su dobar motiv mladim ljudima“ rekao je Tomaš.

Ovogodišnji dobitnici nagrada su i Boban Kitić, Marko Grbas, Milan Vasić, Nataša Mićanović, Sofija Đumić, Vuk Nježić, Boris Đurđević, Dejana Đukić, Dimitrije Vuković, Sara Kuravica, Nemanja Savković, Dijana Novarlić, Emina Dunić, Emilija Živković, Teodora Davidović, Marija Novaković, Sretenka Maletić, Dajana Pilipović, Luka Suvajac, Ema Rapić, Helena Topić, Bojana Topić, Jovana Slijepčević, Nikolina Ivanović, Miloš Prelić, Dora Kovačević, Nemanja Danojević, Dijana Lukić, Danilo Simić, Savković Zorana i Vidić Paula.

/Opština Prnjavor/

PODIJELI