Prijem za učenike generacije kod načelnika opštine Prnjavor

0
1935

Načelnik opštine Prnjavor, Siniša Gatarić, organizovao je danas prijem za učenike generacije osnovnih i srednjih škola, kao i Škole za muzičko obrazovanje.

Prijemu je prisustvovalo deset učenika, a među njima je bila i Mirjana Spasojević.

“Završila sam Srednju ekonomsku školu, nakon čega sam upisala Fakultet političkih nauka u Banjaluci. Želim da se zahvalim načelniku opštine na ovom prijemu, jer nam je to dodatna motivacija za naše školovanje i ostvarivanje dobrih rezultata” istakla je Spaspjevićeva.

Prijemu je prisustvovao i Derviš Klokić, koji je nakon završetka osnovne škole “Meša Selimović ” u Naseobini Lišnja upisao Gimnaziju u Prnjavoru.

“Drago mi je da imamo podršku naše lokalne zajednice, a to nam je potvrđeno i ovim prijemom kod načelnika”kazao je Klokić.

Zahvalnost načelniku Gatariću izrazio je i jedan od roditelja učenika generacije školske 2013/214.godine.Željko Jotanović.

“Moj sin Rajko Jotanović učenik je generacije i vukovac, a i nama roditeljima današnji prijem znači mnogo jer daje podstrek za našu djecu” rekao je Jotanović.

Ovom prilikom najboljim učenicima uručeni su prigodni pokloni, a načelnik je pohvalio njihov trud i zalaganje tokom školovanja.

“Zadovoljstvo mi je da sam danas imao u posjeti ove mlade ljude , prave promotere znanja. Naša lokalna zajednica čini sve da im pomogne putem stipendiranja i siguran sam da će oni jednog dana postati društveno odgovorni ljudi i temelj razvoja naše opštine” istakao je Gatarić./R.P./

 

PODIJELI