Prilikom prelaska granice uhapšen Prnjavorčanin Đ.Č. (31)

0
730

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su na graničnom prelazu Gradiška državljanina BiH čiji su inicijali S.K. (53) jer je provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Tuzli zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave.

On je uhapšen juče prilikom izlaska iz BiH i predat je službenicima Centra sudske policije Posavskog kantona.

Na istom graničnom prelazu, dan ranije, prilikom ulaska u BiH uhapšen je i Đ.Č. (31) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Prnjavoru zbog izdržavanja kazne zatvora. On je predat službenicima Okružnog centra Sudske policije Banjaluka, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Istog dana pripadnici Granične policije su na graničnom prelazu Karakaj kod Zvornika, prilikom izlaska iz BiH, uhapsili državljanina BiH A.D. (32), jer je utvrđeno da je MUP Srednjobosanskog kantona raspisao potragu za njim zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave.

Na istom graničnom prelazu, prilikom izlaska iz BiH, 28. jula je uhapšen državljanin Srbije G.S. (32) jer je provjerama utvrđeno da je Interpol Bern raspisao potjernicu za njim zbog krivičnih djela prijetnja, napad/zlostavljanje i otmica.

Na graničnom prelazu Orašje 29. jula uhapšen je državljanin BiH M.R. (62) jer je kontrolom utvrđeno da je Policijska uprava Zvornik raspisala potragu za njim zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave. On je predat službenicima zvorničke Policijske uprave.

PODIJELI