Privredna komora Srpske: Prijaviti one koji se lažno predstavljaju i nude pomoć

0
499

Iz Privredne komore Republike Srpske upozoravaju da su se na društvenim mrežama pojavile osobe koje se lažno predstavljaju kao predstavnici ove komore nudeći i obećavajući različite vrste pomoći privrednicima, te apeluju da svi koji dobiju takve poruke i ponude o tome obavijeste pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Privredna komora Republike Srpske poziva privrednike i samostalne preduzetnike da ne nasjedaju na različita obećanja, da tim licima ne dostavljaju lične podatke, niti podatke o preduzeću, kako te informacije ne bi bile zloupotrijebljene, saopšteno je iz Komore.

Komora najoštrije osuđuje ponašanje pojedinaca koji zloupotrebom novonastale situacije, prouzrokovane širenjem virusa korona, očito žele steći određenu korist i dodatno nanijeti štetu privredi.

Informacije o radu Privredne komore i svim njenim aktivnostima u vezi sa problemima koje prouzrokuje virus korona mogu se dobiti na zvaničnoj internet stranici /www.komorars.ba/, pozivom na zvanične brojeve telefona ili mejl adrese dostupne na ovoj stranici.

/RTRS/

PODIJELI