Privremena obustava saobraćaja na pojedinim ulicama u gradu Prnjavoru

0
927

Odjeljenje za stambeno – komunalne poslove i investicije obavještava građane da se privremeno obustavlja odvijanje saobraćaja za sva vozila i privremeno zabranjuje kretanje pješaka na trotoaru u ulici Trg srpskih boraca, od raskrsnice sa ulicom Svetog Save, do raskrsnice sa ulicom Alekse Malića i ulicom Stevana Nemanje u dužini od 165 metara, radi rekonstrukcije ulice.

Režim odvijanja saobraćaja važi od 4.9.2017. godine do 4.10.2017. godine, a za vrijeme trajanja privremene obustave saobraćaja putnički automobili obavezni su koristiti alternativne ulice, a teretna motorna vozila ulice Branka Ćopića, dio ulice Stevana Nemanje, Cara Lazara, Ilije Malića, Savka Jenjića, Vojvode Bojovića, Beogradske, Miloša Kondića i Bože Tatarevića.

Izvođač radova je dužan za vrijeme privremene obustave saobraćaja da postavi i održava saobraćajnu signalizaciju na gradskim ulicama, te omogući vozilima Hitne pomoći i Teritorijalne vatrogasne jedinice opštine Prnjavor pristup svim objektima na Trgu srpskih boraca.

Dostava robe u objekte na Trgu srpskih boraca biće definisana na dnevnoj bazi od strane izvođača radova.

Opština Prnjavor

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here