Prnjavor: 238 srednjoškolaca završilo školovanje (FOTO)

0
328

Maturanti Centra srednjih škola „Ivo Andrić“ Prnjavor sinoć su proslavili matursko veče. Kraj školovanja obilježili su uz mnogo elegancije i pomiješanih osjećanja. Njih 238 uspješno je završilo srednju školu, a već od danas ih čekaju druge, ozbiljnije obaveze. Dok jedni nastavljaju školovanje, drugi će potražiti zaposlenje, ali svi nose lijepe uspomene iz srednjoškolskih dana.

Prnjavorski maturanti srednje škole, prodefilovali su ulicama ovog grada u svečanim odjelima i glamuroznim haljinama i tako na trenutak zaboravili sve probleme koje imaju. Mladost i ljepota na jednom mjestu krasili su Prnjavor ovog maja.

Veliki broj građana opštine Prnjavor sa oduševljenjem je pratio mlada lica koji su izražavali veliku sreću i zadovoljstvo, a neki i tugu u očima svjesni da je došlo vrijeme rastanka sa svojim drugarima sa kojima su sazrijevali četiri ili više godina.

Mnogi od njih možda nisu ni svjesni, a možda to i ne žele da je pred njima veliki izazov jer treba da donesu jednu od najvažnijih životnih odluka. Neki će tražiti zaposlenje, a neki će nastaviti dalje školvanje na domaćim i stranim univerzitetima. Svi oni zajedno nose lijepa sjećanja iz srednjoškolskih dana.

U generaciji 2018/2019 srednju školu završilo je 238 maturanta, raspoređenih u 11 odjeljenja, a imaju dvije učenice generacije, istakla je direktorica Centra srednjih škola „Ivo Andrić“ Prnjavor Mirela Milijaš.

Direktorica, ali i profesori, poželjeli su svim maturantima mnogo uspjeha u daljem životu ali i školovanju.

Nakon defilea, maturanti su pravili zajedničke razredne fotografije sa svojim razrednicima, koje će im ostati za uspomenu na ove lijepe mladalačke dane.

Nakon toga otpočeli su slavlje, i tako su zatvorili jedno važno poglavlje u njigovim životima. Mi im želimo da mudro kroče na svom putu i pametno ispisuju nove stranice poglavlja svog života.

(TV K3)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here