Prnjavor: “BAJK FEST” OD 4. DO 7. JUNA

0
1091

Moto-klub “Prnjavor 07” organizuje Osmi “Bajk fest” od 4. do 7. juna, a i ove godine očekuje se dolazak velikog broja ljubitelja motora iz zemalja regiona, ali i Njemačke, Švajcarske, Italije, Bugarske i prvi put iz Rusije.

 

Motociklisti su već počeli da pristižu u grad pod LJubićem, a prvi su stigli bajkeri iz Makedonije.

 

Programom su predviđena takmičenja amaterskih rok bendova, bajkerske igre, defile učesnika motorijade i rok koncert.

Predsjednik kluba Boro Mijić rekao je da je unazad nekoliko godina mladim bendovima pružena prilika da pokažu šta znaju, jer većina njih nema priliku da se predstavi široj javnosti.

“Nažalost, maksimum za većinu takvih bendova je nastup u klubovima. Pružili smo im priliku da se dokažu, jer možda neki neće nikad moći da sviraju na tako velikom otvorenom prostoru pred nekoliko hiljada ljudi. Ove godine smo, zbog velikog broja prijavljenih bendova, morali napraviti selekciju i izabrali smo 10 koji će nastupiti u polufinalu”, naveo je Mijić.

On je precizirao da će u četvrtak, 4. juna, biti održano prvo polufinalno veče takmičenja rok bendova, u petak, 5. juna, takmičiće se i druga grupa, a finalisti će nastupiti u subotu kao predgrupa glavnom bendu “Kraljevski apartman”.

Mijić je podsjetio da je prošle godine na motorijadi u Prnjavoru bilo oko 1.400 motora, a kroz bajkerski kamp na Lazinoj vodi prošlo je oko 10.000 ljudi.

Moto-klub “Prnjavor 07” osnovan je 2007. godine. Prva motorijada u Prnjavoru održana je godinu dana kasnije. /srna/.

PODIJELI