Prnjavor dobio javni šah u parku kod Doma kulture

0
303

Zahvaljujući aktivistima Omladinskog centra i Prnjavor je dobio svoj javni šah koji se nalazi u parku ispred Centra za kulturu a koji mogu koristiti svi stanovnici Prnjavora.

“Na radost svih, a najviše ljubitelja šaha, i Prnjavor sada ima svoj veliki javni šah u gradskom parku kod “Pet lampi” prekoputa Centra za kulturu. Ovo je još jedan u nizu projekata koji je realizovan od strane Omladinskog centra”, izjavila je Emilija Grumić, koordinator projekta.

Podršku projektu pružili su gradonačelnik Prnjavora, Darko Tomaš i predsjednik lokalnog Udruženja penzionera Živko Vinčić, koji su izrazili zahvalnost aktivistima Omladinskog centra na svemu što su do sada uradili za svoj grad.

Svi oni koji žele odmjeriti snage igrajući šah u hladu krošnji, ključeve mogu pronaći u Pub-u “Pet lampi”, Domu penzionera ili Omladinskom centru Prnjavor. Iz OC Prnjavor su poručili i kako bismo svi zajedno mogli uživati igrajući šah, potrebno je da čuvamo figure, boksove, klupe i samu šahovsku ploču i njeno okruženje a na zadovoljstvo svih.

TV K3

PODIJELI