Prnjavor: Džudo klub “Soko M” prikupio pomoć za dvije porodice (FOTO)

0
1629

Džudo Klub Soko M Prnjavor, na kraju uspješne takmičarske sezone organizovao je i humanitarnu akciju. U ranijem periodu ugostili su djecu iz dnevnog centra „Neven“ a ovaj put su prikupili pomoć za dvije porodice.

Kao i svake godine Dzudo Klub Soko M završava uspješnu takmičarsku sezonu ali i na kraju svake godine odradimo po jednu humanitarnu akciju pa smo tako odlučili da uradimo i ove godine, kaže trener džudo kluba „Soko M“, Živko Milijaš. Ove godine pomoć je dodijeljena za dvije porodice.

zivko-milijas

 „Prije dvije godine smo imali Udruženje djece sa posebnim potrebama iz dnevnog centra „Neven“, a ove godine smo se odlučili da pomognemo dvije porodice Dušanić i Jugović. Ovom prilikom se zahvaljujem roditeljima djece iz Džudo kluba Soko M, Leburić komercu i Fortuna marketu, Kruna produktu, restoranu i mesnici Leburić, kafe picerija Evropa, prodavnici obuće Big Foot, pekari Cvijeta, Televiziji K3, ukrajinskom Udruženju „Zlatni klas“ i aktivu žena Ujedinjena Srpska“, rekao je Milijaš.

Predsjednik aktiva žena „Ujedinjena Srpska“ Prnjavor, Branka Ivanović, izrazila je zadovoljstvo što su mogli da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji.

branka-ivanovic-ujedinjena-srpska

 „Mogu slobodno da kažem u svoje lično i ime članica aktiva žena Ujedinjena Srpska da nam je strašno drago što smo dio ovog događaja i što smo pomogli na neki način da se da pomoć ovim porodicama“, istakla je Ivanović.

„Nadamo se da će u narednom periodu biti više humanitarnih akcija u kojim ćemo moći pomoći i nadamo se da će naš aktiv žena ostati i dalje složan, human i ujedinjen kao i do sada“, dodala je Ivanović.

dzudo-klub-soko-m-nikoljdanski-susreti

Humanitarna akcija organizovana je u sklopu tradicionalnih „Nikoljdanskih susreta“ koje džudo klub Soko M organizuje svake godine a upriličili su i dolazak djeda mraza koji je poklonima obradovao djecu polaznike škole džudo kluba.

soko-m-deda-mraz

TV K3

PODIJELI