PRNJAVOR – GATARIĆ: Nema ništa od velikog protesta građana u režiji SNSD-a

0
734

Svi mediji su došli na konferenciju za štampu Drage Kalabića, tragom najave od 27. oktobra, kada je oglasio da će biti  ogroman protesni mitng građana Prnjavora, protiv aktuelne lokalne vlasti, a to se neće dogoditi, izjavio je danas načelnik opštine Siniša Gatarić, povodom javnog istupa prvog čovjeka prnjavorskog SNSD-a.

” Prema starom dobrom običaju tresla se gora, rodio se miš, vidimo da Drago Kalabić nije sposoban da okupi ni 50-tak ljudi, pa sa velikog protesnog mitinga on prelazi na održavanje neke tribine”, rekao je Gatarić u izjavi za medije. Prema njegovom mišljenju, ovo je još jedan dokaz da je Kalabić politilčki mrtvac i on na taj način pokušava da vasrsne. “Na  njegovu žalost vaskrsenja se dešavaju na dvije hiljade godina ili duže, tako da ni Drago Kalabić nema šanse da to čudo ponovi”, bio je ironičan Gatarić.

Što se tiče njegove navoda oko sudskih sporova, Gatarić trvdi da će da svaku izrečenu laž za koju postoji tonski ili video zapis on tužiti Kalabića. “Da li će to biti devet ili 99 to zavisi od njega, jer koliko god čovjek bude lagao, ja ću ga tužiti”, kaže Gatarić i poručuje da je pravda spora, ali svakako dostižna.

Gatarić je još jednom ponovio da opština Prnjavor ima najmanju stopu poreza na nepokretnost od 0.08, a zašto na web stranici Poredske uprave RS piše da je ona 0.18, kako kaže, to treba njih pitati.

prnjavorski.net

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here