PRNJAVOR-GATARIĆ: Protivnici dolaska pitke vode u grad uništili česme!?

0
873

Načelnik opštine Prnjavor Siniša Gatarić izrazio je ogorčenje zbog činjenice da su vandali uništili česme kod Crvenog krsta, na kojima su Prnjavorčani točili pitku vodu sa Poveliča.

Gatarić kaže da iako je teško shvatiti ovakvu namjeru, ipak nije iznenađen što su česme uništene samo jedan dan nakon što je Skupština opštine Prnjavor, donijela odluku da se u grad dovede pitka voda. “Očigledno je da neko svoju političku ili drugu nemoć da spriječi dolazak pitke vode u grad manifestuje na ovakav neprimjeren način”, kaže Gatarić.

gataric-prnjavorski-netOn je odlučan da istraje u namjeri da pitka voda dođe u slavine Prnjavoračana u gradu, najdalje do krsne slave opštine Preobraženja Gospodnjeg.

“Zbog svega navedenog pozivam istražne organe da preduzmu maksimalne napore kako bi se vandali indentifikovali, ali i građane pozivam na saradnju, jer Prnjavor je sredina dobrih ljudi, gdje pravimo dobra djela i svi zajedno moramo izolovati destruktivce koje uništavaju bolju budućnost naše lokalne zajednice”, zaključuje Gatarić.

prnjavorlive.info

PODIJELI