Prnjavor: Gatarić- SDS pobijedio na svim nivoima

0
1416

Predsjednik opštinskog odbora Srpske demokratkse stranke, Siniša Gatarić, na današnjoj pres konferenciji izrazio je zahvalnost svim biračima koji su izašli na izbore pokazujući time svoju zrelost, bez obzira za koga su glasali.

gataric-kalabic-2014-460x285
“Posebno želim da se zahvalim gradu Prnjavoru i okolnim mjestima što su podržali SDS, koja je apsolutni pobjednik na svim nivoima, kada je u pitanju Prnjavor” kazao je Gatarić.

On je ovom prilikom podsjetio da je SDS na proteklim izborima u Prnjavoru za Narodnu skupštinu osvojio 6.904 glasa, dok je SNSD ostvario 5.140 glasoova.
“Što se tiče parlamenta BiH, Srpska demokratska stranka je osvojila 7.453 glasa, dok je SNSD ostvario 5.924 glasa. Za predsjednika RS, gospodin Tadić osvojio je 8.448 glasova, a Dodik 7.219 glsova. Ivanić je osvojio 8.508 glasova za člana Predsjedništva BiH, dok je Cvijanovićeva osvojila 7.537 glasova” napomenuo je Gatarić.
Gatarić je posebno istakao činjenicu da je prvi put u istorijiSDS-a i grad Prnjavor i okolina grada glasala za SDS.
“To znači da su građani prepoznali naše namjere da investiramo u grad, ne samo što se tiče investicija u smislu materijalnih projekata, već i u sve ono što jednu urbanu sredinu čini takvom i u tom smijeru nastavićemo i dalje” rekao je Gatarić.
Predsjednik OO SDS-a Prnjavor, u današnjem obraćanju novinarima zahvalio se i svim ostalim političkim subjektima izrazivši zadovoljstvo činjenicom da na području opštine tokom izbora nije bilo incidenata./R.P./

PODIJELI