PRNJAVOR: Gornji Galjipovci kao Čile: Došao da ODJAVI “TOMOS”, pa ga zadržali zbog POTJERNICE Interpola iz Južne Amerike

0
1460

Mladomir S. iz Gornjih Galjipovaca kod Prnjavora ostao je šokiran nakon odlaska u Policijsku stanicu Prnjavor u želji da odjavi motor “tomos”.

Naime, Mladomir S. je službeniku za registracije u PS Prnjavor podnio Zahtjev za odjavu “tomosa” tip “APN” sa brojem šasije 302129 i registarskih oznaka 827-M-124.

– Unošenjem navedenih podataka o motoru u elektronsku bazu prikazano je da je za navedenim brojem šasije Interpol raspisao međunarodnu potjernicu – objasnio je izvor Srpskainfo iz Policijske uprave Banjaluka.

U čudu je ostao i službenik koji radi na registraciji vozila.

Naime, provjerom u bazi ukradenih vozila Interpola na ukucani broj šasije prikazana je potjernica za “ford fokusom”, ukradenim u Čileu prije više od dvije decenije, odnosno 1995. godine.

Izvor iz policije objašnjava da je neko najvjerovatnije prekucavao broj šasije na motoru i ukucao nasumično broj automobila, ne sluteći da je riječ o vozilu koje je ukradeno na drugom kraju svijeta.

srpskainfo.com

PODIJELI