Prnjavor- Grand kafa karavan! Dođite na šoljicu bliskosti i topline da se družimo i još bolje upoznamo!

0
1283

U petak u Prnjavoru Grand kafa priprema jedno iznenađenje za sve svoje vjerne potrošače i ljubitelje najbolje kafe.

Grand kafa komšijski karavan parkirat će se 15. juna ispred Metalexa u ulici Magistralni put bb u periodu od 10:00 do 15:00 sati.

Svi oni koji dođu ispred Metalexa moći će uživati u mirisu i ukusu svoje omiljene kafe, ali i ugodnom druženju, igricama i poklonima koje je Grand kafa pripremila za njih.
A upravo ovaj Grand kafa karavan svoje putovanje po gradovima je počeo još u utorak i svakoga dana se parkira na određene destinacije da bi svojim vjernim potrošačima spremio šoljicu najbolje kafe koja se prži, melje i pakuje u proizvodnom pogonu u Glavičicama kod Bijeljine.
Poznato je da ovaj vrhunski domaći brend vodi računa o svojim vjernim potrošačima, pa je i na ovom zanimljivom događaju pod nazivom „Komšijski karavan“ odlučio obradovati ih prigodnim poklonima
Osim zanimljivih igrica putem kojih ćete moći osvojiti Grand kafa poklone, to ćete moći i učiniti i kupovinom Grand kafe Gold od 500 grama.
Stoga, dođite u petak, 15. juna ispred Metalexa u periodu od 10:00 do 15:00 sati, jer tamo će vas čekati šoljica bliskosti i topline uz brojna druženja i upoznavanja.
Dođite da se družimo i zajedno uživamo u mirisu i ukusu vrhunske Grand kafe Gold.
A nakon ovoga, Grand kafa karavan će svoj put nastaviti i u druge gradove i parkirati se na još neke destinacije gdje će obradovati svoje vjerne potrošače.
Zato ne propustite ovu priliku i budite u petak od 10:00 do 15:00 sati ispred Metalexa.
Očekuje vas mnogo zabave, druženje, a zasigurno i neka nova poznantva.
Jer sve nas spaja. I miris i ukus. Grand kafa.

Budite naši gosti! Čeka vas uživanje u omiljenoj  Grand kafi i lijepi pokloni. Vidimo se 15.06.2018. od  10h do 15h, lokacija Metalex Prnjavor! /prnjavorlive.info/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here