Prnjavor: Izbjegnuta tragedija !

0
1180

U Prnjavoru je danas pukom srećom izbjegnuta tragedija . U jednom od stanova na prvom spratu „crvenih“ zgrada na Trgu srpskih boraca u Prnjavoru, danas nešto prije 13,00, došlo je do iskakanja ventila na plinskoj boci. Na svu sreću, nije došlo do zapaljenja plinske boce. Povrijeđenih nije bilo.


timthumb

Na lice mjesta izašli su vatrogaci i policija.

– Primili smo dojavu u 12 časova i 40 minuta da je na Trgu srpskih boraca eksplodirala plinska boca. Dežrna Vatrogasna jednica izašla je na teren u 12 časova i 43 minuta. Provjerom lokacije ustanovili smo da je usljed curenja plina na plinskoj instalaciji došlo do manje eksplozije, u kojoj je pričinjena manja materijalna šteta – rečeno je našoj televiziji u Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Prnjavor.

U trenutku eksplozije, u stanu je bilo dvoje ljudi, koji su, na sreću, ostali nepovrijeđeni, a u stanu je razbijen prozor.

U Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Prnjavor apeluju na građane da provjere plinske boce i instalacije, kako bi ovakve ili slične situacije bile izbjegnute i spriječena veća šteta po ljude i imovinu. /TV K3/

PODIJELI