PRNJAVOR: KRIZA U LOVAČKOM DRUŠTVU “BORIK“ PRIVODI SE KRAJU – SEZONA LOVA STARTUJE PRVOG OKTOBARSKOG VIKENDA

0
321

Danas (petak) je načelnik Opštine Darko Tomaš priredio prijem za predstavnike lovačkih sekcija,koje djeluju u sastavu Lovačkog udruženja „Borik“.Kriza organizacionog karaktera  koja traje  duže od godinu i po dana je prevaziđena,istakli su učesnici ovog susreta.

Najznačajnija novost je da će nova lovna sezona početi prvog oktobarskog vikenda,rekao je ministar poljoprivrede,vodoprivrede i šumarstva ,Boris Pašalić,koji je takođe učestvovao u današnjem razgovoru sa lovcima.

Nenad Proisan,član rukovodstva Društva najavio je da će povući tužbu protiv organa Udruženja,što će samo pojednostaviti naredne aktivnosti.A  jedan od narednih poteza biće izbor nove uprave.Peredsjednik Skupštine „Borika“ Vladmir Usorac dobio je u zadatak da u skorije vrijeme organizuje održavanje nove izborne sjednice Skupštine.

Prema atmosferi kakva je vladala  u skupštinskoj sali,stiče se utisak da je kriza rukovođenja u „Boriku“  sada prošlost.Ova organizacija godinama se svrstavala među najbolje u Bosni i Hercegovini,a sa 1.005 članova svrstava se i među najbrojnije.(prnjasvorlive.info-br)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here